dijous, 11 de febrer del 2021

GAIREBÉ 25 ANYS DE HARRY POTTER (II)

 


Ben segur que tothom coneix el personatge de la fotografia. 

Es tracta de Harry Potter, un aprenent de mag que viu tot mena d'aventures amb els seus companys. 

Fa gairebé 25 anys que JK ROWLING va publicar el primer llibre "Harry Potter i la pedra filosofal". Després en van venir sis més, traduccions a més de 80 idiomes, pel·lícules... Tot plegat ha fet que es convertís en una de les sagues més venudes i més llegides de la literatura.


Què en saps del Harry Potter? L'has llegit? Has vist les pel·lícules? Per què creus que s'ha fet tan famós?

Explica'ns la teva experiència amb Harry Potter! 

 *Entre tots els comentaris sortejarem dos exemplars del darrer llibre de JK Rowling,  "L'Ickabog".





9 comentaris:

  1. Des de petita he escoltat molt a parlar de Harry Potter, però mai m'he animat a mirar les seves pel·lícules o llegir els seus llibres. I llavors va passar, un dia vaig veure que a la tele començava la primera pel·lícula "Harry Potter i la pedra filosofal" i em vaig animar a mirar-la, des d'aquell moment les vaig mirar totes. I com que em van explicar que els llibres eren encara millors, em vaig comprar la saga completa. Crec que mai he trigat tan poc a llegir-me llibres tan llargs, en un mes la saga ja la tenia llegida i he de dir que m'ha fascinat. De tant que parlava de Harry Potter, he convençut a la meva germana de mirar-se les pel·lícules i de llegir-se els llibres.
    He de dir que és una saga de llibres i de pel·lícules que es poden mirar en totes les edats, ja que t'enganxa tant si tens 12 anys com si tens 30.
    En conclusió si estàs dubtant en mirar-te la o no, sense cap dubte fes-ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bon comentari! Podries dir-nos el tu nom per a participar en el concurs de llibres?

      Elimina
  2. Si preguntessis a un fanàtic de la lectura quin és el llibre contemporani que segur que tots els lectors s'han llegit estic 100% segura que la majoria esmentarien Harry Potter.
    Harry Potter és una apassionant saga que narra les aventures d'un noi perseguit per una maledicció, un trist passat i un intrigant futur. Allarg dels 7 llibres se'ns presenten tota mena de personatges, des d'aquells que et trauran grans somriures, a aquells que desitjaràs que siguin reals a uns quants que no podràs suportar fent d'aquesta saga una d'aquelles que sense adonar-te t'hauràs enganxat.
    Si t'agrada la màgia, les aventures i estàs fart dels típics llibres ''nyonyos'' de pel·lícula Harry Potter és el que estàs buscant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bon comentari!

      Podries dir-nos el teu nom per a participar en el sorteig de llibres?

      Elimina
    2. Molt bon comentari!

      Podries dir-nos el teu nom per a participar en el sorteig de llibres?

      Elimina
  3. La veritat mai he sigut molt fan dels llibres pero tampoc mai n'he tingut un de Harry Potter i amb l'historia tant magica e interesant que he vist a les pelicules doncs crec que em pot agradar ja que com he dit soc un fan de les pelicules i seria com una oportunitat per potser donar-me compte de lo bo que es llegir

    ResponElimina
  4. Jo me vist tota la saga i m'agrada molt i esta molt be feta per la meva opinió, no me vist els llibres perquè no tinc però m'agradaria llegir-los. Harry Potter en les pel·lícules esta molt bé però en els llibres per lo que he investigat esta molt bé.

    ResponElimina
  5. La majoria de persones que conec sempre parlaven d'Harry Potter perquè els encantava, tant que parlaven del que jo acabi cansada d'Harry Potter sense ni tan sols haver llegit algun llibre o haver-me vist les pel·lícules, asta fa poc que me les vaig veure, i si pogués expressar en una paraula el que vaig sentir en veure-me-les seriosa "extravagant" però em refereixo a la millor part de la paraula. Encara no m'he llegit els llibres així que no puc opinar molt més, ja que com va dir" J.W. EAGAN" Mai jutgis un llibre per la seva pel·lícula. Finalment recomano moltíssim Harry Potter, serà una gran poció per a la teva vida.

    ResponElimina
  6. Gràcies pels comentaris!!

    Podríeu dir-nos els vostres noms per a participar en el sorteig dels llibres?

    ResponElimina